Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 28. februar 2012

Ruske-pose

Fikk en så utrolig kjekk sak på bursdagen min for en stund tilbake, en ruske-pose! En kjempepraktisk ting å ha med seg om men sitter enten her eller der :-)  Har hatt noen lange øyne på denne etterpå og har her sydd min variant av posen som ble en gave til min svigermor her om dagen. Hennes prosjekt er for tiden å brodere på en bunad, så denne ble godt mottatt for å samle alle tråd-stumpene i.

søndag 26. februar 2012

Ferdig gave-prosjekt

Da endelig, er gave-prosjektet ferdig og her ser dere resultatet! 2 spisebrikker sydd etter møster fra MyQuilt nr 01/2012 "Kveldsmat". Har kombinert med litt friske farger i tillegg til de jeg la ut på bloggen som utgangspunkt, og det gjorde seg. De ble virkelig friske, så da håper jeg bursdagsdamen blir fornøyd med disse når vi dukker opp senere i dag! Etter møsteret sitter jeg igjen med 3 emner til, så da får jeg se om det blir 3 spisebrikker til eller om jeg finner på noe annet. Har en ide, så følg med...... !

mandag 13. februar 2012

Gave-prosjekt

Selv om vi er i oppussinga av kjøkken blir det noe "døtid" innimellom, og selv om "systua" mi ikke er på plass, er ihvertfall tankene og ideene på plass. Det kribler i kropp og fingre etter å få satt ut i livet det jeg har i hodet. Så her har jeg nå tatt frem noen stoffer som jeg har tenkt å bruke til en gave. Så får vi se da, om den blir ferdig til damen har bursdag i slutten av februar...  Må jo holde litt hemmelig hva det skal bli, så følg med fremover hvis du har lyst å se hva sluttproduktet blir !

fredag 10. februar 2012

Penal til studenten

Det blir litt lite sying og hobbyarbeid for tiden, vi driver å pusser opp kjøkken skjønner dere !  Så nå er systua rydda bort for en stund da den må brukes til spisestue ( noe den egentlig er beregna på.... )  Dette penalet bestilte studenten i huset for litt siden, en modell som er en del brukt blandt andre også. En fin og enkel mobell å sy, en det går an å gjøre my ut av om man ønsker det. Har noen ufoer liggende i denne modellen, må vel ferdiggjøre dem når "systua" mi er ledig igjen :-) God helg til dere alle !