Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

mandag 23. april 2012

Veske til handleturen

Denne veska har jeg sydd etter mønsteret "Paris in spring" fra MyQuilt nr 4/2011. Synes den så så tøff ut, og så har jeg lyst å sy litt vesker for tiden. Det er en liten stund siden jeg begynte på denne så det går ikke så veldig fort :-) Stoffet er fra Stoff og Stil og hankene har jeg sydd av skinn og stoffet i veska. Da ble de stødige og fine. Har brukt habalonvatt som også gjorde at veska ble støding. Plastlomma i fronten ble en fin detalj og innvendig lomme er på plass. Tror nok jeg vil pynte den med et anheng som passer :-)



søndag 22. april 2012

Glidelås-anheng

Håper alle har hatt ei fin vår-helg! Vi har vært på hyttetur ved havet og hatt ei kjemefin helg med fiske og håndarbeide. Mannfolka har fiska og vi damene har puslet med litt håndarbeide. Jeg hadde ikke noe håndsying å ha med meg så det ble å lage noen flere glidelåsanheng i makrame etter møster fra MyQuilt. Disse jeg viser er mellom 6 og 12 cm lange.

Anheng på min weekend-bag

Disse er ca 8-10 cm lange

Den til venstre ble litt mørk på bildet, plommerød


2 ca 7 cm, den i midten ca 10-12 cm, rosa/hvit/sølv

Huff da, litt urolig på hånda.... men disse er i rosa-toner

Litt urolig her også dessverre, disse i sort/gull og hvit/gull

tirsdag 17. april 2012

Oppbevaringsboks

Denne oppbevaringsboksen har jeg sydd sammen med flere syvenninner i syklubben min og ideen er det britt`s hobbygleder som deler med oss. Bruker bokser av ulike slag som f.eks. pepperkakebokser. Kjempepraktisk sak med rom for mange sysaker eller andre duppedingser.  Skal bli rydding på syrommet nå ja!

Små lommer på utsiden......



....... og små lommer på innsiden !

lørdag 14. april 2012

Utstilling !

Syklubben jeg er medlem i skal ha utstilling søndag 15. april. Vi ønsker alle hjertelig velkommen !

mandag 9. april 2012

Puter




Som takk for lån av rom til sy"stua" mi, lovte jeg datteren i huset puter og gardiner til leiligheten. Her er putene ferdige, 2 i sort lin og 2 i bomullsstoff med skriftmønster. Stoffene tok hun selv ut på Stoff og Stil. Putene er kjøpt på Ikea, 50x50 og 40x60. Det enkle er ofte det beste!
Linputene fikk et aplikert hjerte
Den bakerst puten viser baksiden, knapper til lukking ble bestilt
  

søndag 8. april 2012

Syrom !

Kjøkkenet er ferdig, og nå er også systua flyttet inn på ledig rom etter eldste datteren som har flyttet hjemmefra. Mor har selvfølgelig konferert med henne om å få låne rommet hennes ;-) Som takk skal jeg sy puter og gardiner til leiligheten, noe jeg selvfølgelig gjør med glede! Men her ser dere sy"stua" ferdig innflyttet og tatt i bruk! Gleder med til å bruke litt tid der!
God plass til skjæring og anlegg rundt symaksina

Endelig litt orden og oversikt i stofflageret

søndag 1. april 2012

Kjøkkenet ferdig !

Enn det, da er kjøkkenet vårt ferdig oppusset. Så hærlig!! Virkelig deilig å få nytt kjøkken med skuffer, skuffer og flere skuffer. Nå ble det jammen meg enklere å holde oversikten over hva som befinner seg i skapene (skuffene selvfølgelig... ) Fikk litt mer benkplass og overskap iom at vi kledde igjen en dør ut til gangen. Står igjen å få litt på veggene og ikke minst, sy nye gardiner. Har sett meg ut noen, vet ikke hvor avanserte de er men har tenkt å prøve meg på dem. Dere får se etterhvert. Har faktisk et syrom på gang, tenk det !! Datteren i huset har flyttet i egen leilighet så da får jeg "låne" rommet hennes å installere syrom. Det skal bli deilig. Må skaffe meg noen egnede sybord og noen reoler så blir det nok tenker jeg.
Det blir kanskje ikke før etter påske for nå tar jeg ferie !! GOD PÅSKE TIL DERE ALLE :-)

Her er koketoppen og det ble gass. Kokken i huset ønsket det! Mangler å få på plass ventilatorhetta.


Oppvaskbenken, her skal vi ha glassplate i bakkant, den har vi ikke fått enda.

Spisebordet. På veggene la vi en gråmøstret tapet, tar igjen grått både i benkeplata og i gulvet.