Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 20. mai 2012

Flere kort

Som dere ser er jeg fortsatt i kortproduksjonen. Her viser jeg noen av de jeg har laget denne uka. Må jo ha litt å vise fram på markedene i sommer, vettu ! Så minsker det litt i bunken også etterhvert, og det er jo bare artig !! Ha ei strålende uke, for nå kommer sommeren også til trøndelagen :-)

Noen flere i gammelt design som jeg er så glad i :-)

Til små prinsesser...

..... og små sjørøvere.

Til våre ny verdensborgere...

... og en hilsen til de som ikke lenger er iblandt oss.

søndag 13. mai 2012

Fortsatt kort-laging

Ja, jeg er fortsatt godt i stimen med å lage kort, og i dag har jeg skikkelig kosa meg på systua mi.
Her er noe av det som ble til i dag :-)
Ha ei fin arbeidsuke,  om enn noe amputert med 17. mai rett om hjørnet!

Ååååå,  er så glad i disse gamle motivene...

Kort til små gutter :-)

Søte englemotiver !

Motivene er gamle fly og synes de kan passe til mannfolk. Synes kort til menn kan være en utfording da jeg er veldig glad i glitter og stas :-)

Bildene her var så store at kortene ble dobbelt så store som de andre jeg har laget.

lørdag 12. mai 2012

... og flere kort...

De siste kveldene har det blitt til et og annet kortet igjen. Må forberede meg til sommerens markeder så jeg har litt å vise fram da også! Her er noen av de siste :

Fant ut at jeg skulle samle flere kort på et bilde og det tenkte jeg først på da jeg hadde pakket dem. Derfor glinser det litt i plastlomma og konvolutten ligger bak, men pytt-pytt !




søndag 6. mai 2012

Flere kort !

Har ikke hatt så mye tid i hobbystua mi di siste dagene men i dag har jeg laget noen flere kort. Her er noen av dem, de går i sort, grått og hvitt og ble egentlig veldig rene og fine, (synes nå jeg da... :-) )
Ha ei ny fin arbeidsuke :-)



torsdag 3. mai 2012

Konfirmasjonskort

Har lenge hatt i tankene å lage nye kort, og da spesielt konfirmasjonskort i disse tider. Bruker litt plass når jeg lager kort, og mye utstyr skal frem. Så når jeg endelig har pakket ut utstyret koser jeg meg skikkelig :-) Det er så artig å lage kort da det er så uendelig mye fint å lage av!! Her er noen i blå-farger, så kanskje de passer mest til guttene. Det blir flere etterhvert som også skal passe til jentene, så følg med. Det er bare å ta kontakt om det skulle være ønskelig med et kort til en konfirmant eller en annen anledning. Send en mail til lind-jac@online.no så svarer jeg så fort jeg kan. Må si jeg er veldig inspirert av kort og søm, hun lager nydelige kort. Utstyret jeg bruker er fra ulike hobbybutikker.