Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

fredag 29. juni 2012

Reisemappe

Denne reisemappa er sydd etter mønster fra MyQuilt nr 4/2011. Har lenge hatt lyst å sy denne og til markedet vårt sydde jeg 3 stk. Glemte selvfølgelig å ta bilde av de 2 andre og de solgte jeg på markedet... men viser den 3. utgaven som ser slik ut. Stoffet er det samme som jeg brukte til veska jeg viste i et tidligere innlegg. Ønsker alle ei riktig fin helg :-)

Mappa lukkes med en klaff med trykknapp. Måler ca 7x9,5 inch.
 

Å så jeg da, tatt bilde på skakke igjen... men ihvertfall, på venstre side (sett liggende)  er ei glidelåslomme som f.eks kan brukes å oppbevare norske penger når man er i utlandet, ei lomme for pass og ei for penn. På høyresiden 2 lommer for div reisedokumenter. Faktisk talt ei praktisk mappe ! Skal også være ei lita plastlomme for oppbevaring av reiseforsikringsbevis, den har jeg glemt men skal sy den på for hånd før neste marked.

torsdag 28. juni 2012

Ny dongeri-veske

Da er dongeri-veske nr 2 ferdig. Denne er sydd sammen i bunnen i motsetning til den første. Volangen måtte bevares på den første, derfor ble fòret bare sydd fast i øverkant og litt i sidene. Men denne er da sydd helt sammen. Har pyntet denne veska med et lilla tynt skjerf jeg fikk kjøpt brukt på sommermarkedet vi hadde for et par uker siden, og i tillegg er det sydd på noen lilla knapper og noen strass-perler. Synes den ble riktig så fin. Skjerfet kan byttes ut med et annet skjerf eller belte etter ønske, eller ta det bort om en ønsker den litt mer nøytral.

Lukker ogås denne veske med en klaff istedet for glidelås


Inni ble det glidelåslomme i ene siden og 2 åpne lommer i andere siden

tirsdag 19. juni 2012

Dongeri-skjørt ble veske

Da datteren i huset flyttet for litt siden ble det igjen noen poser med klær som ikke ble med på flyttelasset. Da var mor snar med sortering....  Noe ble kastet (men selvfølgelig ble knapper og div. omhyggelig tatt vare på..), noe ble levert i container for levering til de som trenger det så sårt, og noe ble med til systua mi :-) ! Sånn som disse 3 dongeri-skjørtene, de var så søte og små at de måtte bli emner til dongeri-vesker.

Skulle så gjerne ha fått rotert på bildet men får det ikke til, så dere får legge hodet litt på skakke istedet.... :-)
Her er den første veska ferdig. Har sydd på hanker og en liten klaff for lukking. Har sløyfet glidelåslukking og istedet sydd ei lomme innvendig med glidelås. Så er den pyntet med et artig, friskt belte og noen hjerte-knapper.




Innvendig har jeg laget fòr med et lag volumvliseline, 2 lommer i den ene siden og ei glidelåslomme på andre siden.

søndag 10. juni 2012

SOMMER - MARKED

Lørdag 16. juni skjer det på Flakk like utenfor Trondheim, årets sommer-marked!! Mange utstillere og masse fint håndarbeide, ting og tang :-)  Kom innen en tur da vel, hvis det passer sånn :-) Jeg gleder meg stort !!

fredag 1. juni 2012

2 små ufoer

Disse to ufo-pungene har ligget siden lenge før jul.... nå endelig er de ferdige! TTT vet dere, TING TAR TID !!  Men noen ganger er det bare sånn :-) Stoffet er kjøpt hos, den gang Syskrinet, på Heimdal.
Den største er ca 10x 15 cm, den minste ca 6x12 cm. De kan brukes til det meste, penal, sminkepung, smykkepung, strikketøy eller hva det nå er man måtte trenge dem til :-)

Glidelåsanhengene er gjort i makrame etter mønster fra MyQuilt.