Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 23. august 2012

King Size toalettveske

Denne veska har jeg laget etter mønster jeg kjøpte fra Siv i sommer. King Size toalettveske er ei kjempefin veske med litt størrelse, og så den artige varianten med lukkinga. Jeg hadde et stykke med voksduk jeg har hatt liggende en stund og nå fikk jeg brukt det til denne fine toalettveska. Den nydelige dama i fronten er ei av flere jeg fikk fra min gode venninne Trine. Ble veldig fornøyd med resultatet, så takk til deg Siv for det flotte mønsteret og til deg Trine for de flotte damene :-)

Har litt igjen av voksduken så det blir til en eller to små sminkepunger i tillegg.

Stor plass inni så det er greit å få med seg flaskene med litt høyde også.
 
 
 

tirsdag 14. august 2012

Reisevesker

2 nye reisevesker sydd etter mønster fra MyQuilt. Synes det ble ei fin og grei veske til reisedokumentene når man skal ut på reise. Å så han Paddington da, han er bare herlig !!! Han er kjøpt på Quiltegården i Trondheim. Uglene kommrt fra Stoff og Stil i Trondheim.


Innsiden på mappene, med penn-lomme, plastlomme for reiseforsikringsbevis, glidelåslomme for oppbevaring av norske penger mens man trenger lommeboka til utenlandsk valuta, og 3 andre lommer for pass og div reisedokumenter.

torsdag 9. august 2012

Pompadurer

Det har ikke blitt så mye blogging i sommer, men noen små syprosjekter har blitt ferdige. Disse to pompadurene til små damer er fine å ha med seg tingene og tangene i når man skal enten hit eller dit :-)  Den ene ga jeg bort til en liten nabo-jente som var så snill å vanne blomstene mine sammen med moren sin da vi var på ferie, og den ble strakt tatt i bruk :-) Artig !!




tirsdag 7. august 2012

Blå Sommer

Dette ble min variant av Blå Sommer fra Quiltemagasinet nr 3/2012 som ble påbegynt før sommerferien. Valgte noen færre blomster på brikkene og synes det ble helt greit. Motivet ble til etterhvert som stoffbitene ble plukket fram, noen var ikke større enn at det ble en avkortet blomst. Til lukkekant brukte jeg noen oppklipte remser jeg fikk fra en god venninne i "ryddesjau" for en tid tilbake. Quiltingen avsluttet jeg med litt større mellomrom mellom de ytterste sømmene.



.

lørdag 4. august 2012

Stemningsbilde !!




Sommerferien er over for i år, og den siste kvelden på hytta fikk vi denne vidunderlige opplevelsen !!! Bildet ble litt lysere enn i vikeligheten og rosaskjæret var også noe mørkere, men viser det allikevell. Ord blir nesten overflødig........ :-)  Ønsker alle en fortsatt fin sommer !