Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 26. februar 2013

Påskeløper

Først må jeg få takke alle som har besøkt bloggen min og lagt igjen kommentar hos meg. Det er ingengting som er så artig og inspirerende som å få så fine tilbakemeldinger !
I går kveld sydde jeg denne enkle påskeløperen som skal være bursdagsgave til svigermor. Pynta med noen blonder, det kvikker veldig opp synes jeg.  Men så er jeg glad i blonder også da :-)

Måler ca 35 x 90 cm

Har brukt 2 forskjellige blonder her. Og se så masse små fine påskekyllinger :-)








tirsdag 19. februar 2013

Stjerne-duk

For en tid tilbake fikk jeg spørsmål om å sy en kvadratisk duk til et spisebord. Jeg har akkurat samme spisebordet selv, så da kunne jeg prøve ut etterhvert som arbeidet skred fram. Måtte først gå en runde med meg selv for å finne ut hvilket mønster duken skulle få. Har bladd litt i bøker, mønster og blader og kom fram til at jeg ville prøve meg på stjernemønsteret. I boka "Lappetepper på en enkel måte" av Grete Gulliksen Moe og Kirsten Vistnes fant jeg mønsteret, og det var bare å finne fram stoff i fargene sort, hvitt, grått, melert etc. som var fargeneønskene. Hadde noen utfordringer underveis, med å få alt til å stemme, men synes jeg kom godt i mål. Ble ganske fornøyd, og når min bekjent som skulle ha den også ble fornøyd, ja da kan det jo ikke bli bedre ;-) Har sydd en løper med 2 mindre stjerner tidligere, så jeg var spent på hvordan det gikk med en større stjerne, ja!
Så her ser dere resultatet !

Målene på duken er 1 x 1 m.

Her prøves duken ut på mitt spisebord som er 150 x 150 cm.