Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 23. april 2013

Flere konfirmasjons-kort

Jeg fortsetter med konfirmasjonskort som jeg skrev i forrige innlegg. Og noen nye ordinære kort er også blitt til! Om noen ønsker noen av disse (eller evt. andre) er det bare å sende meg en mail så skal jeg svare og sende så fort jeg bare kan :-)

2 konfirmasjonskort og 2 ordinære kort, disse er solgt.


3 stk konfirmasjonskort til jente (... seff... :-)  )


4 stk konfirmasjonskort, kanskje forbeholdt gutt.....

3 forskjellige, 1 i grå/sort, 1 i lilla og 1 i mint

3 ordinære kort i mint, årets farge som jeg synes er så nydelig!


2 ordinære kort, bildene blir litt lysere enn kortene er i virkeligheten.


søndag 21. april 2013

Kort til konfirmanten

Hei til alle dere der ute som er innom bloggen min og til alle dere andre bloggere også! Koselig å få så fine kommentarer fra dere, det inspirerer så utrolig mye, så tusen, tusen takk!! Selv om det blir litt lite blogging for tiden er det litt aktivitet på sy- og hobbyfronten :-) Nå nærmer det seg konfirmasjonstid og noen nye kort er laget i den anledning. Disse laget jeg i forrige uke og de er allerede solgt til familie, venner og bekjente i tillegg til noen flere som ikke ble tatt bilde av... Men, men, blir litt ivrig så det kan fort skje at jeg glemmer bildene. Har laget noe flere etter dette, de får dere se i neste innlegg :-) Ønsker alle en riktig fin søndagskveld! Yessss, nå utlinget Rosenborg også, men de ligger fortsatt under 1-2 for Haugesund.... hmmmmm :-(



torsdag 4. april 2013

Ny veske

Denne veska er sydd etter mønster fra siste utgave av MyQuilt, og veska heter "Lily".  Begge stoffelen er kjøpt på Stoff og Stil, sort lin og det lyse med mønster og skrifter. Har vattert med kraftig vatt for å få den stødig. Det er fin størrelse på den, kjekt med utvendige lommer da midtstykket er sydd på bare i sidene. Under er det påsydd  plast, holder seg nok renere og finere lengre vil jeg tro. Innvendige små lommer også og ganske bred bunn. Flott veske til å ha med på shopping. Jeg festet ei snor på innsiden for å ha litt kontroll på nøkkelhanka mi også, pussig du, den roter og leter jeg alltid etter i veska mi.... :-) Denne blir fin å ha med når vi snart skal på weekendtur!