Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 26. mai 2013

Ipad-mappe

I MyQuilt nr 1/2012 er det mønster av denne ipad-mappen. Har tenkt å sy denne i lengre tid, men rekker ikke over alt jeg har lyst til... Hmmm, ja sånn er det bare :-) Men nå er den ene laget ihvertfall, i sort lin og rester fra ei veske jeg har sydd tidligere. Har vattert med bordvatt og foret med fleese. Lukkinga ble borelås på denne. Synes den ble litt lita, men har ikke ipad selv så jeg får prøvd den ut. Må vel oppsøke noen som har en ipad så jeg får sjekka om den passer... :-) Skal på et par sommermarkeder snart så jeg tenkte å ha med meg noen av disse.



onsdag 22. mai 2013

Kaffe-brikker

8 stk ble det i denne omgang. Kjøpte en liten bit på Stoff og Stil som jeg tenkte at dette skulle jeg bruke til aplikasjon, og her ser dere resultatet. Den lille maritime stoffbiten var ikke stor, men motivene var satt sammen tett i tett så det var kjempegreit å klippe dem fra hverandre. Har vel ca halvparten av stoffbiten igjen, så det kan nok bli flere etterhvert :-) Målene er 24,5 x 34,5 cm og er quiltet med skrå ruter. Kan nok passe godt på hytta ved sjøen, i båten, i naustet eller hvor det måtte være :-)









søndag 19. mai 2013

2 nye kort

Nå har jeg nettopp kommet tilbake etter en luftetur med hunden vår, Morris. Phu, 27 grader enda når kl er 7 på kvelden, det er hett, det! Men det er jo så deilig, vi svetter vel like mye både hunden og jeg i disse dager. I dag tidlig laget jeg dette konfirmasjonskortet til ei nabojente som hadde konfirmasjonsdagen sin i dag. Hadde ikke flere kort igjen så det var bare å lage et nytt. Dette har jeg pyntet litt inni også, men iom at jeg skrev hilsenen før jeg tok bildet ønsker jeg ikke å vise innsiden.



Dette kortet er en liten prøve på et bryllupskort jeg har bestilling på. Det skal være i sølv og hvitt hovedsaklig, men tror jeg tar med litt rosa i tillegg. Det pynter veldig opp synes jeg. Det skal være både navn og dato på bestillingen, men dette blir som det er. Liker godt de rene fargene som hvitt og sølv gir.


onsdag 15. mai 2013

Lysglass

Det er litt for lenge mellom blogginnleggene mine for tiden, hmmmm, må prøve å bli litt flinkere. Det er ikke helt stillstans på hobbyrommet, men det er litt forskjellig annet å bedrive tiden med også. Nå har begge ungdommene flyttet ut, men tror dere vi får mer tid da? Nei, ser ikke sånn ut! Er i sluttfasen med oppussing av 2 små entreer, så da håper jeg det blir litt mer blogging og produksjon etterhvert. Sommermarkedet på Flakk nærmer seg fort, så det er bare å henge i :-)
Skulle lage et sett lysglass til ei dame jeg kjenner og laget disse 2 settene så hun kunne velge, men det ble litt for vanskelig så hun tok  begge to, hun! Kjempeartig!


  

 
Og disse har jeg laget til ei god venninne som hadde bursdag for litt siden. Inspirasjonskilden til denne er Marianne og hennes papirverden. Bloggen hennes er virkelig verdt et besøk.
Lysestakene er laget av ananasbokser, pyntet med papp fra Ponduro og div pynt og bånd fra div hobbybutikker. Ble veldig glad i disse så lurer på om jeg må spise mye ananas fremover..:-)






GOD 17. MAI TIL ALLE SAMMEN !