Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 18. august 2013

King Sice

Tusen takk for alle hyggelige besøk og kommentarer fra dere bloggvenner. Kjempeinspirerende å få tilbakemelding på det en gjør, takk til dere alle sammen :-)
Har laget disse King Size - toalettveskene etter mønster jeg kjøpte fra Siv for en tid tilbake. Veldig praktisk størrelse når man skal ha med flasker med shampo, hårspray og div andre flakser med litt høyde. Bruker min flittig, får liksom med meg alt i den :-) Og disse damene er jo så skjønne som alltid!

Disse to har jeg på lager og blir nok med meg på neste messe til høsten om de ikke drar fra meg før..



Og disse to har allerede fått nye eiere, håper de er like fornøyde og glad i den som jeg er :-)


Og dette er min da, som jeg laget for lenge siden og også vist tidliger og som jeg bruker flittig, den er så real å ha alle sakene i, atte :-)

Størrelsene kan avvike noe fra mønsteret men det er fordi jeg har fått tak i noen rester med voksduk og da kan det være at biten er litt mindre enn mønsteret sier. Men det synes jeg ikke gjør noen ting, de blir som de blir :-)

GOD SØNDAGSKVELD :-)

søndag 4. august 2013

Ferien er over....

Da er ferien over for i år og i morgen er det tilbake på jobb igjen for fullt. Vi har hatt 3 uker med godvær..... ja, det er helt riktig :-) Vi hadde ei uke på campingtur ved Gjøvik med bare fint vær og 2 uker med båt på trøndelags-kysten, også disse med nydelig vær. Vi klarte å holde oss unna tåken som lå noen dager på kysten og hadde derfor godvær hele tiden. Hærlig!! De siste dagene har vi nytet her hjemme i godværet. Husker ikke sist vi hadde en sånn fin ferie !! ;-) Av håndarbeid har jeg brodert motivet til bakeklede som etterhvert skal gjøres ferdig med fine stoffer fra lageret mitt på syrommet, skal vise dere når jeg er ferdig. Før ferien ble disse bokomslagene laget men ikke blogget, så nå får dere se dem! Ha ei fantastisk uke :-)