Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 29. oktober 2013

Løpere

Tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg, og til alle dere andre som er innom bloggen og kikker, det er veldig inspirerende :-)  I helgen var jeg sammen med ca 20 flotte damer som var samlet til juleverksted, 2 dager til ende hvor vi hadde flere forskjellige modeller vi kunne velge mellom å lage. Kjempekoselig sammenkomst med likesinnede :-) Bilder ligger på bloggen til Quiltetuppene som du finner i blogglisten min, ta en titt innom å se hva vi laget der :-) Her viser jeg noen enkle løpere som skal bli med på messe 9. og 10. november. Så var det disse lillafargene da, de får jeg altså ikke frem... "sukk". De tre første løperene skal være lilla og den siste er blå.. Synes forstatt de er mye finere i virkeligheten :-) Men velger allikevell å vise dem frem til dere :-)


Her har jeg sydd inn en lys tittekant som får frem de lilla(...) stoffene bedre.

Kroklisser og pyntesømmer pryder denne

Her har jeg sydd pyntesømmer med gulltråd, kommer ikke så godt frem på bildet da ..

Ja, denne skal være blå :-) men det lyse stoffet er for lyst på bildet, i virkeligheten er det mer gull/beige i det.



Hmmm, må visst prøve meg frem med ulike fotograf-metoder for å se om ikke fargene kan bli litt mer som de skal. Hvis noen der ute har noen gode råd vil jeg sette stoooor pris på om dere tipser meg :-) I morgen har jeg en fridag og skal benytte litt tid på syrommet mitt, gleder meg allerede :-)


søndag 6. oktober 2013

Med tanke på advent...

Ja advent-tiden er ikke så langt unna, joda, men når en skal forberede seg på messer er det ikke for tidlig å starte forberedelsene. Her har jeg laget 3 adventbrikker, en i log cabin (fikk brukt opp en del rester her) og 2 litt enklere men allikevell veldig søte synes jeg.

Her er jeg i gang i rotet mitt, fikk brukt noe av restene men har nok en del igjen. Artig å boltre seg litt i resten også, ihvertfall når en får noe ut av det, for hos meg blir det til underveis :-)

Og her er det ferdige resultatet! Jeg får ikke lillafargene frem så godt med mobilkameraet, for bildene blir for mye blå.. Mulig det har noe med lyset å gjøre. Synes de er mye finere i virkeligheten. Hadde en liten rød flekk på stoffet i det midterst kvadratet og applikerte 2 hjerter her, og ble veldig godt fornøyd med det resultatet faktisk :-) Stoffet jeg har brukt i ramma er så utfolig fint, har supplert med mere av det hos R-Systen.


De neste to brikkene er noe enklere, men utrolg fine allikevell. Fargene her er også blitt for mye blå, synes de er finere i virkeligheten :-) På den lyse brikken under er stoffet innom rammen i en dyp mørk lillafarge, synd det ikke kommer så godt fram på bildet.


fredag 4. oktober 2013

Dongeriveske

MyQuilt hadde i et nr tidligere i år modell av denne veska og den har stått på lista mi over ting jeg har hatt lyst å sy. Så nå er den ferdig! Synes det ble fint med de aplikerte sirklene, kjekt å skjule evt. hull eller flekker med dem :-) Hankene er også sydd av samme stoff som sirklene for å ta igjen fargene, ble veldig fornøyd med dem. Veska er fòret og 2 lommer innvendig, ei med glidelås. Baksiden av veska har fått noen sirkler også. I feste på ene hanken er det en ring med litt pynt i! 
God fredagskveld :-)






tirsdag 1. oktober 2013

Baksteklede

Takk for de fine hilsningene på bloggen min siden sist, veldig hyggelig :-) Det har vært litt aktivitet på syrommet i det siste men mindre på bloggen. Men nå har jeg lyst å vise dere bakstekledet jeg broderte på tidligere i sommer. Denne utgaven brodert med melert blå tråd og blåtoner i stoffene rundt. Min søster er nå eier av denne da hun hadde bursdag for noen dager siden, håper det falt i smak og brukes flitting.