Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

lørdag 28. desember 2013

Stor toalettveske

God jul til alle bloggere og dere som er innom bloggen min på en titt :-)  I dag har vi hatt årets julelunsj her hos oss hvor vi samles hele familien til en felles samling. Og det er så koselig!! Litt amputert i år da vi måtte flytte dagen fra 3. til 4. juledag pga en uforutsett hending vi måtte være med på i går. Men det ble veldig koselig allikevel, 15 stk ble vi totalt og det var vel 15 stk som manglet..... Ja, enn det! Totalt har vi kommet opp i 30 stk med stort og smått... Phu, bra vi har stort hus ja :-) Men så utrolig artig synes jeg for det er så sjelden vi er samlet alle sammen. Det er mine foreldere og søsken med familier som møtes. Da er det et helt år til neste gang, men da er det en av mine kjære brødre som skal være husvert :-) Gleder meg allerede!!
Før jul hadde jeg en bestilling på ei King Sice toalettveske med hestemotiv, jeg sydde denne og den hyggelige damen ble veldig glad for den. Hun skulle gi den i gave til ei ung dame som da selvfølgelig er litt hestegal :-) Så da håper jeg at hun også ble fornøyd med utgaven av toalettveska!

 Hestemotivet fikk jeg tilsendt fra kunden og det var et fint bilde synes jeg. Kopierte det over på slike ark for stryking over på tekstiler. Etter flere forsøk ble jeg fornøyd til slutt, sydde rundt motivet i tillegg så det skal sitte godt. Jenta som skulle få den var glad i lilla og da ble det lilla lukkekant og 2 lilla hjerter på baksiden, samt lilla stikninger rundt hjertet i snora og lilla fòr :-) Kan det bli bedre da tro ...!! :-)  Hmmm, så er det denne lillafargen jeg sliter med da, blå blir den på bildene... sukk !

fredag 20. desember 2013

Juleduk i innspurten !

Endelig er prosjektet med juleduken ferdig, jippi :-) Og her ser dere resultatet! 4 julekurver satt sammen til en duk som passer til et firkantet spisebord. Som dere ser ligger den her på mitt spisebord, og hun som skal ha denne har et tilsvarende bord, kjekt å kunne prøve ut på mitt eget bord.
På siste symøte for noen uker siden var det ei dame i syklubben som hadde sydd ei julekurv, og hun hadde laget gryteklut av den. Der fikk jeg ideen til denne duken. Hadde verken mønster eller mål til duken, så den er laget etter eget hode. Den måler ca 1x1 meter.




lørdag 14. desember 2013

Sekk til en liten en !

I forrige innlegg etterlyste jeg er stoff jeg fikk litt for lite til i et prosjekt jeg holder på med nå og som jeg skal prøve å bli ferdig med i løpet av helgen. Det er ei dame som har bestilt dette og ønsker å gi henne det før jul! Jeg har gjort en liten vri i forhold til utgangspunktet og tror og håper det blir bra. Legger ut når jeg er ferdig om litt :-)
Men denne sekken har jeg sydd for litt siden, den kan være fin til en liten gutt som skal ha med seg litt til overnatting, til svømmehallen, eller til gymtimen på skolen. Ja, rett og slett til litt av hvert. Synes stoffet er så søtt med disse barna på, har kjøpt dette på Stoff og Stil i Trondheim for en tid tilbake. I stedet for løpegang for å tre båndet i festet jeg heller maljer til dette og satte en stopper i enden av båndet. Ok løsning synes jeg.

Ha ei fin-fin 3. advent-helg :-)


torsdag 5. desember 2013

Etterlysning !!!!

Først må jeg takke for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen hos meg og alle dere som er innom å ser hva jeg driver med. Det er utrolig hyggelig og inspirerer til videre hobbyaktivitet :-) Så tusen, tusen takk :-)

Så kommer et aldri så lite "sukk".... Jeg har startet på et bestillingsprosjekt og kommer til at jeg har for lite av et stoff jeg har kjøpt for lenge siden... K JEDELIG!!!!!! Derfor henvender jeg meg til dere der ute om det tilfeldigvis kan være noen som har en bit av dette stoffet. Det er et julestoff med røde blomster og grønne blader med gull som snirkler seg rundt blomstene. Skulle noen ha en bit på ca 5x7 inch jeg kan kjøpe har jeg blitt SÅÅÅÅ glad :-) Legg en kommentar på bloggen eller send mail til lind-jac@online.no.