Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 25. februar 2014

Twister

Tusen takk til dere som besøker bloggen min og til dere som kommenterer, utrolig artig å få så fine tilbakemeldinger fra dere :-) Inspirerer masse :-)
På siste quiltemøte med Quiltetuppene hadde vi felles sying med bruk av twister-linjal. Ikke alle hadde prøvd dette tidligere og vi som var "nybegynnere" i denne teknikken, gledet oss veldig til dette. Det viste seg å vare en enkel og artig metode å sy lappeteknikk på. Jeg har jo en sånn snill mann vettu, han skulle kjøpe linjalen til meg i mors-gave men den var ikke å oppdrive her i byen, så nå venter jeg bare på telefon om at den er kommet i butikken. Er så heldig å få låne min kjære mor sin mens jeg venter, for har allerede startet på en ny.... Den skal jeg vise senere, sort og hvit blir den :-)

Her er mitt resultat fra første møte med twister'n, den midterste linjalen ble brukt her og brikken måler ca 50 x 50 cm. Jeg lurer på om det må bli en løper også i samme stoffene...


søndag 23. februar 2014

Nye kort

Oi, oi, oi..... Nå er det lenge siden mitt forrige blogg-innlegg og det er ikke bra :-( Etter jul har ikke gløden vært til stede, ble nok litt mye før jul kanskje.. men nå føler jeg at gleden og inspirasjonen og hyggen med hobbyen har kommet tilbake. Ikke minst etter forrige møte med Quiltetuppene da vi hadde felles sying av twister, kjempegøy :-) Skal vise dere det når det blir ferdig :-) Har vel ikke vært helt tørke den siste tiden heller, men det har gått litt seint, har laget noen nye kort etter ønske fra en kunde, og her viser jeg noen av dem :

Tvillingkort har vært ettespurt, og så klart, greit med ett kort istedet for å må kjøpe to !! Og da må en jo tenke på både 2 jenter, 2 gutter og en av hver :-) Koser meg skikkelig når jeg lager kort om enn det går litt treigt av og til.. Roter noe aldelses forferdelig da, når jeg holder på med kortlaging..



Har laget noen for de som blir født alene også, eller døpes alene. Korten kan brukes både til nyfødt og dåp synes jeg.