Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 30. mars 2014

Veske

Min "Norma Jeane" er da ferdig og klar til bruk. Mønsteret er fra siste bladet fra MyQuilt og var ei grei veske å sy. Jeg har ikke sydd innervesken til denne men sydd 2 innerlommer istedet, ei åpen og ei med glidelås. Sliter litt underveis når jeg bruker den tykke veskevatten, men når jeg er ferdig blir jeg veldig fornøyd for at den er brukt, veska bli så stødig og fin synes jeg. Har brukt ringer og kroker i hanken som jeg har klipt ut av gamle vesker, kjekt med litt gjenbruk også :-) Ugla er kjøpt hos Stoff og Stil da ugla i stoffet jeg tenkte skulle titte opp av lomma, havnet nedi lomma.... (he-he). Men da er det kjekt at de finnes å få kjøpt :-) Ellers tror jeg faktisk alle stoffene jeg har brukt her er kjøpt på Stoff og Stil, til og med fòret.

Ha en fin søndagskveld :-)




lørdag 22. mars 2014

Shopping-tur

I dag har jeg vært sammen med 6 hyggelige quiltedamer på shopping-tur til Steinkjer :-) Vi stod opp grytidlig i mårres.....(phu, på en lørdag..) og troppet opp på jernbanestasjonen og kom oss på toget med kaffe og litt nøtter, baguetter og yoghurt klar for sosial dagstur. Vi kosa oss på turen og kom til Steinkjer idet byen begynte å våkne til liv. Vi besøkte Nothern Quilt der vi fikk servert kaffe og fikk en flott demonstrasjon av noen mønster og modeller hun hadde, og brukte laaaang tid på å legge i handlekurven vår etterpå. Utrolig flott og artig å bli mottatt på denne måten.
Vi tok derette turen innom Kreativ som ligger litt lenger bort i gata og fant selvfølgelig mye fint der også :-) 2 flotte quiltebutikker som er verdt et besøk om du er i området.

Her ble min fangst for dagen :

 Nye påskestoffer til påskeverkstedet på neste quiltemøte, musikkinspirerte stoffer til et prosjekt jeg skal i gang med, jordfargede stoffer som bare måtte bli med, et mønster, sytråd og et blad.
Da er det bare å sette i gang :-)

GOD LØRDAGSKVELD !!


torsdag 20. mars 2014

Bryllups-kort

Tusen takk for hyggelige kommentarer på kortene mine i forrige innlegg, gledelig og inspirerende.  Kortlaging gir meg så utrolig mye som dere kanskje ikke kan tenke dere :-) Når jeg starter med et kort er det ikke alltid jeg vet hvordan det skal bli, fargen har jeg nok ganske klar men ellers er det like spennende hver gang å se hva resultatet blir :-)
Disse bryllups-kortene var nok utpekt på forhånd, disse så jeg på pinterest og bestemte meg med en gang at jeg ville lage, de er skikkelig stilige synes jeg.





søndag 16. mars 2014

Nye kort

I dag har jeg hatt rotet mitt oppe på spisebordet i stua (for på syrommet er det ikke fremkommelig... sukk). Måtte lage opp noen nye kort i utvalget mitt for det har gått med mye av det jeg hadde no. Tenkte det var greit å få unna noe av alt jeg har, men det er som stoffene det, det minker svært lite... :-) Utstyret jeg bruker er innkjøpt på forskjellige hobbybutikker rundt om.
Her er da noe av det jeg fikk til i dag:











torsdag 13. mars 2014

Jeg vant !

Ja det gjorde jeg virkelig, jeg vant den flotte give-awayen hos Reidun og fikk tilsendt denne nydelige nåleputa og 2 flotte kort som hun hadde laget. Så mange tusen takk til Reidun som har denne flotte bloggen, besøk henne å ta en titt :-)


lørdag 8. mars 2014

Trivelig selskap

I dag har vi hatt besøk av vår datter, og hun skulle pynte et bjørke-hjerte hun laget da hun var sammen med oss på hyttetur for et par uker siden. Ferske nyskudd ble sanket i skogen og disse ble festet sammen til dette hjertet.


Og når mor finner fram alt utstyret fra skuffer og skap er det nok å velge i ... Vi kosa oss skikkelig i ettermiddag i alt rotet på spisebordet :-)


 Og her er resultatet hennes, hun ble veldig fornøyd selv og mor er selvfølgelig veeeeldig stolt da :-) Synes det ble skikkelig flott !


Og mitt prosjekt i ettermiddag var et dåpskort jeg skulle lage for min mor og far. Siste tilskudd med  oldebarn skal døpes neste helg, ei av mine nieser har fått sitt andre barn. Og her ble mitt resultat for dagen, fornøyd! :-)


tirsdag 4. mars 2014

Twister-løper

Etter forrige quiltemøte hvor vi sydde twister, har jeg akkurat gjort ferdig denne løperen sydde
 med den mellomste twister-linjalen. Den ble litt fort kort iforhold til det målet jeg skulle ha på, derfor sydde jeg sammen ei ekstra remse på hver av endene. Det synes jeg ble veldig greit istedet for å avslutte endene med hvert sitt hele stoffstykke.




Og nå skal jeg på quiltemøte igjen så får vi se hva resultatene til alle har blitt, gleder meg :-)