Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 22. mai 2014

Pute

Til helgen skal jeg delta på et marked på Heimdal og i anledningen har jeg sydd denne puten med kanin-motiv. Motiv og stoff er kjøpt på Stoff og Stil, har også motiv med ugle som jeg holder på med nå. Regner med å ha noen puter klar til helgen :-)
Markedet på Heimdal foregår i sentrum, i hovedsak på stasjonsområdet og starter kl. 10 på lørdag. Her selges alt fra gammelt til nytt, noen selger lopper, ting og tang, og noen har egenproduserte varer. Er spent å se hvordan dette blir !


søndag 11. mai 2014

Sommerløpere

Har her sydd 2 enkle løpere som blir kalt "løper på en kveld". Stoffene har jeg kjøpt på Quiltegården i Trondheim og jeg måtte bare ha dem !!! Er det ikke sånn da, noe må man bare ha :-) Disse fargene er jeg så glad i og blir lett bytte for meg når de dukker opp så delikat rett innom døra på butikken :-) Et lyst og et mørkt midtstykke og ellers brukt de samme stoffene. Noen blonder er med å pynte dukene litt ekstra synes jeg.



fredag 9. mai 2014

Nøkkelringer med ugle


På Pinterest så jeg for en stund siden noen søte ugle-modeller og disse fikk jeg lyst å bruke i nøkkelringer. Mønster er det så som så med, så jeg tegner for hånd og klipper ut emner. Ugler er jo så søte og brukes jo i alt for tiden :-) Jeg har fylt de med litt vatt, applikert øyne og nebb og sydd i knapper til øynene. To hjerter ble det også og disse har fått en pynteknapp.