Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

mandag 30. juni 2014

Sminkepunger

Et lite knippe sminkepunger er ferdige, samme sice og modell på alle. 9 stk ble det til nå, har flere klargjorte emner men de får ligge litt før de blir ferdige :-) Har brukt forskjellige stoffbiter i samme størrelse og laget pungene ut i fra dem. De måler ca 10x13 cm og er fine til å ha forskjellige småting i. Har pyntet hver og en av dem med blonde eller bånd, en har fått 2 små hjerter og en har fått 2 sløyfer med en liten knapp i. Synes de ble små og søte.











torsdag 19. juni 2014

Log cabin

En ny løper er ferdig og denne er det en stund siden jeg påbegynte.... Har gjort en del andre ting inn i mellom så denne har jeg tatt frem flere ganger og gjort litt og litt på, så det er godt at den nå endelig er ferdig :-) Løperen måler ca 130x35 og mange rester ble benyttet her. Log cabin er jo en flott teknikk, synes den gjør seg så godt selv om det kommer masse andre flotte mønster og teknikker også. Farger og sammensetning av blokkene gjør det så spennende, jeg landet på denne sammensetningen og synes den ble fin.




Min første log cabin jeg sydde på nybegynnerkurs så nesten likens ut bare at blokkene var større og løperen ble litt bredere. Den er jeg så glad i og bruker den masse, så håper den som evt. kjøper denne blir like fornøyd som jeg er med min :-)

 Ha en fin-fin kveld :-)