Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

mandag 11. mai 2015

Herrekort

Har laget noen andre kort også, denne gang noen som kan passe til en som er seilbåt- eller bilinterressert. Har tenkt de passer best til karer men det kan jo hende damer også er bil- og båtgal... :-) Vi får se !







lørdag 9. mai 2015

Konfirmasjonskort til tantebarn

I dag har vi vært i konfirmasjon til det siste tante- og onkelbarnet vårt. En fin dag har det vært med mye god mat, og kaffe og mange godsaker til kaffen :-) Konfirmanten var veldig fornøyd med dagen og  nå står oppkjøring  på planen  forstår vi. Det er sånn det er, livet tar fatt på en ny fase nå. Vi har forresten et  par bonusbarn i familien også som kommer etter om noen få år, så vi ser frem til dem også :-)

Laget et kort til han og fotball er en stor interresse, så litt fotballgreie måtte bli med  på kortet. Det ble et slips på toppen av det hele.


mandag 4. mai 2015

Flere konfirmasjonskort

Disse konfirmasjonskortene laget jeg for noen dager siden og de er solgt til noen damer i syklubben min. Må fortsette med kortlaging da det er litt omsetning av disse, og ikke minst er det jo så artig å holde på med denne aktiviteten. Storkoser meg :-) Har kort til alle anledninger, og lager også kort på bestilling om det er spesielle ønsker.