Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

onsdag 15. mai 2013

Lysglass

Det er litt for lenge mellom blogginnleggene mine for tiden, hmmmm, må prøve å bli litt flinkere. Det er ikke helt stillstans på hobbyrommet, men det er litt forskjellig annet å bedrive tiden med også. Nå har begge ungdommene flyttet ut, men tror dere vi får mer tid da? Nei, ser ikke sånn ut! Er i sluttfasen med oppussing av 2 små entreer, så da håper jeg det blir litt mer blogging og produksjon etterhvert. Sommermarkedet på Flakk nærmer seg fort, så det er bare å henge i :-)
Skulle lage et sett lysglass til ei dame jeg kjenner og laget disse 2 settene så hun kunne velge, men det ble litt for vanskelig så hun tok  begge to, hun! Kjempeartig!


  

 
Og disse har jeg laget til ei god venninne som hadde bursdag for litt siden. Inspirasjonskilden til denne er Marianne og hennes papirverden. Bloggen hennes er virkelig verdt et besøk.
Lysestakene er laget av ananasbokser, pyntet med papp fra Ponduro og div pynt og bånd fra div hobbybutikker. Ble veldig glad i disse så lurer på om jeg må spise mye ananas fremover..:-)


GOD 17. MAI TIL ALLE SAMMEN !

2 kommentarer:

  1. Flotte lysglass :) og lysestakene av bokser var en god ide , de var flott pyntet :)

    SvarSlett
  2. Du verden så fine lysglass du har laget da :-)

    SvarSlett