Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 7. juli 2013

Markedsdag på Singsås

I går hadde vi en aldeles nydelig dag på Singsås, været var helt upåklagelig, sol og godt og varmt. Til tider også mye folk så det var kjempeartig. Møter andre flotte utstillere også og blir kjent med dem og deres kreativitet, utrolig hyggelig :-) Her er noen bilder fra min stand:
Denne utgaven av vesken "Lily" fra MyQuilt tidligere i år solgte jeg til en hyggelig dame i går. Har ikke rukket å blogge den enda da den ble ferdig kvelden før markedet... :-) Men synes det ble en flott veske; jeg laget en ekstra greie i forhold til mønsteret, laget ei snor inni for å feste nøklene i. Det har jeg på min egen veske også, så kjekt å finne nøklene da :-)

4 kommentarer:

 1. Väskan som Du visar här på bilden är otroligt fin, tycker jag. Både modell och färg är mycket snygg!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så morsomt med sommermarked da! Veska var skikkelig fin.

  SvarSlett
 3. Hei;)
  Så mye fint du lager;) Så gøy med marked på Singsås og på Flakk;)
  Håper du fikk solgt mye;)
  Tusen takk for kommentaren på "Mitt fristed". Ja, det å komme på hytta er det beste som finnes. Her er det ingen som får meg til å gjøre noe!!!! Skuldrene senkes og jeg tror pulsen går ned ti slag;) Så godt at vi er flere som nyter dette;)

  Fortsatt god juliuke til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett