Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 1. januar 2015

GODT NYTT ÅR !

Til alle dere der ute, både bloggere og dere som er innom bloggen og ser hva som sjer hos meg;  GODT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅR !!! Nå har vi 365 nye dager foran oss i 2015 hvor vi kan utfolde og utvikle oss både privat, på jobb og i vår hobbyverden :-) Noen syr, noen strikker, noen fotograferer, noen filosoferer, noen baker, noen lager mat, ...osv, osv! Uansett er hver og en som deler sitt med på å inspirere og gi oss tankevekkere hver dag. Jeg er så glad for alle bloggene jeg har funnet og som jeg besøker så ofte jeg kan, og kanskje dukker det opp noen nye i år også? Gleder meg ihvefall til å følge med i året som ligger foran oss :-)

Viser her noen nye kort jeg laget før jul, alltid like koselig å lage kort :-)

3 kommentarer:

  1. Det er inspirerende å besøke ulike blogger. Alle er vi forskjellige, og det gir et større mangfold. Kjempefine kort du har laget! Takk for inspirasjonen du har gitt meg, og jeg jeg følger deg videre i 2015.

    SvarSlett
  2. Så fine kort! Du gjør veldig mye forskjellig og da er det gøy å følge bloggen din og:) ha et flott og godt nyttår :)

    SvarSlett
  3. Så fine kort. Godt og kreativt nyttår 😄

    SvarSlett