Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 21. april 2015

Kort på bestilling

Her har jeg laget tre kort bestilt av ei dame jeg kjenner og motivene var bestemt på forhånd så det var bare å sette i gang.Tiden flyr fra meg til tider men fikk da levert dem til fristen :-)

Det første kortet skulle være til en ung mann og valget ble genser med skjorte og propell. Modellen her jeg sett på nettet.


Det Andre Kortet Skulle Være Til En Bmw-entusiast Og Fant Noen Tøffe Bilder På Nettet Som Kunne Egne Seg. Så Sånn ble Det :-)


Mottakeren Av Det tredje Kortet Er Glad I Seilbåt Og Motivet Måtte Da Bli Med Seilbåt Selvfølgelig!


Ha en fin tirsdagskveld :-)

3 kommentarer:

 1. Flotte kort , og de som skal ha de må da bli fornøyd
  når slik omtanke blir vist de :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar på mine toalettmapper! :o) Mye fint her hos deg også, både i papir og stoff. Moro å se! :o)

  SvarSlett
 3. Så artige kort! Disse kommer nok til å bli satt pris på hos mottakerne :)

  SvarSlett