Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

lørdag 9. mai 2015

Konfirmasjonskort til tantebarn

I dag har vi vært i konfirmasjon til det siste tante- og onkelbarnet vårt. En fin dag har det vært med mye god mat, og kaffe og mange godsaker til kaffen :-) Konfirmanten var veldig fornøyd med dagen og  nå står oppkjøring  på planen  forstår vi. Det er sånn det er, livet tar fatt på en ny fase nå. Vi har forresten et  par bonusbarn i familien også som kommer etter om noen få år, så vi ser frem til dem også :-)

Laget et kort til han og fotball er en stor interresse, så litt fotballgreie måtte bli med  på kortet. Det ble et slips på toppen av det hele.


2 kommentarer:

  1. Jeg blir helt imponert over alle fine korta du lager:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, så hyggelig at du liker kortene mine. Det er noe av det artigste jeg driver med, det gir meg så utrolig mye. Og da er det ekstra hyggelig å få slike hyggelige tilbakemeldinger :-)

      Slett