Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 3. desember 2015

Bokomslag

Først må jeg si tusen takk for de flotte tilbakemeldingene jeg har fått på innleggene mine, det er utrolig hyggelig og det inspirerer veldig til å fortsette å lage forskjellige ting, for det meste på symaskina :-)

Denne gangen ønsker jeg å vise noen boktrekk jeg har laget til noen notatbøker som kanskje mest er tenkt til barne og unge. Synes det grå stoffet med skoene på er så artig og tenker det kan passe til litt større barn kanskje?

Disse to er i størrelse A5 og den ene er lukket med strikk og den andre med borelås. Inni er det linjerte skrivebøker, og med snor i overkant kan en markere hvilken side en har kommet til :-)

Disse tre bøkene er i A6 og alle lukkes med borelås. Inni er det også her linjerte skrivebøker med snor som kan markere hvor langt en har kommet i boka.

Og her alle fem pluss en til, og den er åpen så en ser den ene lomma inn hvor permene er festet.

5 kommentarer:

  1. Wow vad fina plånböcker du syr! Jag hittade ett mönster till plånbok jag med för ett tag sen och har funderat på att sy en.

    SvarSlett
  2. Wow vad fina plånböcker du syr! Jag hittade ett mönster till plånbok jag med för ett tag sen och har funderat på att sy en.

    SvarSlett
  3. Så fine de bokomslagene var, fine stoffer :-)

    SvarSlett