Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 22. mai 2016

Et til babynest

Her er det tredje og siste nestet jeg hadde bestilling på. Dette har sort fleece inni og grått stoff ned prikker under. Som de forrige har også dette blonde og sløyfe.
For å beskytte mot gulp fra babyen har jeg klippet til et stykke av hvit fleece som ligger løst inni. Da er det enkelt å ta det av å vaske det. Applikerte på en lite bamse til pynt.

6 kommentarer:

 1. Så lekker! Delikate farger og smart med ekstra øverst tilfelle søl :)

  SvarSlett
 2. Disse er bare sååå søte:)

  SvarSlett
 3. Veldig fine! Dette med 'babynest' må være en 'ny' ting, hørte ikke om dem da mine var små og de er nå 7! Men en veldig god idé! Ha en herlig uke!

  SvarSlett

 4. شركة المثالية للتنظيف - المثالية للتنظيف بالمنطقة الشرقية تسعد بتقديم خدماتها المتميزة للتنظيف ومكافحة الحشرات بالمنطقة الشرقية فتعد الشركة المثالية للتنظيف بالدمام والخبر والقطيف والجبيل والاحساء وسيهات وجدة
  اتصل الان واحصل علي خدمات شركة المثالية بخصم 50% لجميع خدماتها الاتية

  المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

  المثالية
  شركة المثالية للتنظيف بالاحساء
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  اذا اردتم التعامل مع شركة المثالية للنظافة الشاملة بالمنطقة الشرقية تواصلوا معنا علي وسوف تحصلون علي خدمة لائقة باسعار مناسبة فتعد اسعار المثالية للتنظيف رخيصة ومناسبة لجميع عملائه

  SvarSlett