Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

onsdag 28. januar 2015

Dåpskort

Fikk for et par uker siden en forespørsel om å lage et dåpskort  og den utfordringen tok jeg selvfølgelig :-) Kort er ordentlig gøy å lage så det var bare å finne fram utstyret å sette i gang. Det var ønskelig med lilla-farge så jeg la lilla som bakgrunn på kortet. Har tegnet meg en dåpskjole som jeg har brukt på et kort tidligere, den er så søt synes jeg. Ellers har jeg brukt litt forskjellig til pynt og med navn og dato på, ble resultatet dette.

 


Og inni kortet pynta jeg med litt lilla i hjørnene samt litt pynt med glitter.


mandag 26. januar 2015

Krabbeteppe


VÅr lille Matheo er blitt 3 månder no og hva passer ikke bedre da enn et krabbeteppe :-) Og som farmor har jeg jo all grunn til å få sydd ett !  Syntes mønsteret i MyQuilt nr 2/2014 var så fint at det ble utgangspunktet. Det er vel egentlig et teppe tror jeg, måtte låne bladet da jeg ikke finner mitt eget og har no levert det tilbake så jeg er ikke helt sikker... Sløyfet derfor lomma midt på for den har vel blitt litt ekkel å ligge på. Foret med 2 lag vatt så det blir godt å ligge på. Overbringt i helgen og ble med det samme tatt i bruk.  Koselig : -)








søndag 4. januar 2015

Lys-glass

Starter 2015 med noen nye lysglass. Det er en stund siden jeg har laget disse nå, så før jeg la bort jule-"utstyret" måtte jeg bare lage noen av disse.Har laget slike tidligere i bl.a. rødt og de har vært populære. Så får jeg håpe disse faller i smak til neste jul :-)


Bronsehjerter, fin farge synes jeg

Gullhjerter og gullstjerner
Sølvhjerter og sølvstjerner
Bronse-hjerter




torsdag 1. januar 2015

GODT NYTT ÅR !

Til alle dere der ute, både bloggere og dere som er innom bloggen og ser hva som sjer hos meg;  GODT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅR !!! Nå har vi 365 nye dager foran oss i 2015 hvor vi kan utfolde og utvikle oss både privat, på jobb og i vår hobbyverden :-) Noen syr, noen strikker, noen fotograferer, noen filosoferer, noen baker, noen lager mat, ...osv, osv! Uansett er hver og en som deler sitt med på å inspirere og gi oss tankevekkere hver dag. Jeg er så glad for alle bloggene jeg har funnet og som jeg besøker så ofte jeg kan, og kanskje dukker det opp noen nye i år også? Gleder meg ihvefall til å følge med i året som ligger foran oss :-)

Viser her noen nye kort jeg laget før jul, alltid like koselig å lage kort :-)