Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

onsdag 29. april 2015

Konfirmasjonskort på bestilling





Konfirmasjonstiden er over oss i disse dager og her er et kort jeg har laget på bestilling. Konfirmanten er visst veldig allsidig, noe som gjenspeiler seg i dette kortet :-)
Har laget en del kort til denne anledningen og selger unna etter hvert, det er veldig artig :-) Skal vise flere etter hvert!





Inne har jeg også pyntet litt, koselig å åpne kortet når det er fint inni også :-)
Ø

tirsdag 21. april 2015

Kort på bestilling

Her har jeg laget tre kort bestilt av ei dame jeg kjenner og motivene var bestemt på forhånd så det var bare å sette i gang.Tiden flyr fra meg til tider men fikk da levert dem til fristen :-)

Det første kortet skulle være til en ung mann og valget ble genser med skjorte og propell. Modellen her jeg sett på nettet.


Det Andre Kortet Skulle Være Til En Bmw-entusiast Og Fant Noen Tøffe Bilder På Nettet Som Kunne Egne Seg. Så Sånn ble Det :-)


Mottakeren Av Det tredje Kortet Er Glad I Seilbåt Og Motivet Måtte Da Bli Med Seilbåt Selvfølgelig!


Ha en fin tirsdagskveld :-)

fredag 10. april 2015

Bok-omslag

På utstillingen før påske fikk jeg bestilling på et omslag til en almanakk til ei dame. Størrelsen på boka var 17x11,5 cm så da var det bare å finne fram stoffer i grått/sort/hvitt som var fargeønskene. Sydde 3 mapper så hun kunne velge hvilken hun ønsket. Her er bilde av to av dem og den tredje glemte jeg å ta bilde av før den ble henta... Men den var i samme uglestoff som strikkepinne-mappa i forrige innlegg. Mønsteret jeg har brukt fant jeg  på en blogg for lenge siden og har sydd flere av disse i forskjellige størrelser tidligere.



Med ønske om ei flott helg :-)

torsdag 9. april 2015

Strikkepinne-mappe

Jeg har laget min første strikkepinne-mappe og må si at jeg ble veldig godt fornøyd med den :-) Mappa er sammenleggbar med klaff utenpå så pinnene ikke skal ramle ut. Inne er det mange rom for pinner og annet utstyr som pinne-måler og ei lita saks f.eks. Mønsteret har jeg kjøpt hos timotei og mønsteret ventet på meg da jeg kom hjem fra påskeferie, og da var det bare å sette i gang :-) Det blir nok flere av denne sorten ja, ei flott og praktisk mappe synes jeg.





onsdag 8. april 2015

Påskeløper

Vel overstått påske til dere der ute :-) Tilbake til hverdagen er ganske ok, selv om jeg må si at jeg kan venne meg til å ha ferie også.. he-he !

Til utstillingen jeg var med på før påske, laget jeg denne enkle påske-løperen. Har hatt noen flotte stoffer liggende som jeg "nesten" ikke har hatt råd til å bruke.... hmmmm. Men nå måtte jeg bare bruke noen av dem, så får jeg se hva det blir av de andre. Denne ble applikert med noen egg som jeg synes gjorde den litt mer spennende med enn uten ! Stoffene ble kjøpt i fjor vår da syklubben min var på Steinkjer-tur.