Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 1. april 2012

Kjøkkenet ferdig !

Enn det, da er kjøkkenet vårt ferdig oppusset. Så hærlig!! Virkelig deilig å få nytt kjøkken med skuffer, skuffer og flere skuffer. Nå ble det jammen meg enklere å holde oversikten over hva som befinner seg i skapene (skuffene selvfølgelig... ) Fikk litt mer benkplass og overskap iom at vi kledde igjen en dør ut til gangen. Står igjen å få litt på veggene og ikke minst, sy nye gardiner. Har sett meg ut noen, vet ikke hvor avanserte de er men har tenkt å prøve meg på dem. Dere får se etterhvert. Har faktisk et syrom på gang, tenk det !! Datteren i huset har flyttet i egen leilighet så da får jeg "låne" rommet hennes å installere syrom. Det skal bli deilig. Må skaffe meg noen egnede sybord og noen reoler så blir det nok tenker jeg.
Det blir kanskje ikke før etter påske for nå tar jeg ferie !! GOD PÅSKE TIL DERE ALLE :-)

Her er koketoppen og det ble gass. Kokken i huset ønsket det! Mangler å få på plass ventilatorhetta.


Oppvaskbenken, her skal vi ha glassplate i bakkant, den har vi ikke fått enda.

Spisebordet. På veggene la vi en gråmøstret tapet, tar igjen grått både i benkeplata og i gulvet.


4 kommentarer:

 1. Hei Linda!
  Gratulerer med superfint kjøkken! Lyst og fint.
  Berit PS!Tenker du fikser gardinene lett. :)

  SvarSlett
 2. Heisan Linda, så koselig blogg du har :-) Og flott kjøkken !! Masse fint du lager også. Er sikker på at du lager stilige gardiner :-) God påske til deg :-)PS. Trivelig å treffe deg her :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Lurer på om vi er gamle klassevenninner, ja... ?

   Slett