Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 23. august 2012

King Size toalettveske

Denne veska har jeg laget etter mønster jeg kjøpte fra Siv i sommer. King Size toalettveske er ei kjempefin veske med litt størrelse, og så den artige varianten med lukkinga. Jeg hadde et stykke med voksduk jeg har hatt liggende en stund og nå fikk jeg brukt det til denne fine toalettveska. Den nydelige dama i fronten er ei av flere jeg fikk fra min gode venninne Trine. Ble veldig fornøyd med resultatet, så takk til deg Siv for det flotte mønsteret og til deg Trine for de flotte damene :-)

Har litt igjen av voksduken så det blir til en eller to små sminkepunger i tillegg.

Stor plass inni så det er greit å få med seg flaskene med litt høyde også.
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Den ble bare kjempefin Linda !! Dama i fronten gjør susen ;) du er flink til å sette sammen farger og stoffkombinasjoner

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjempetøff og fin,praktisk er den også,høg og sydd i voksduk:-)Voksduk er mye lettere å sy på ,enn den tjukke plastikken som skal være i reisemapper ol,den bare klistrer seg,husker en ikke å gjør alt en skal.
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad

  SvarSlett
 3. Så fin den ble! Veldig greit med en mappe som er så høy at flaskene kan stå oppreist. Den fine damen foran var jo prikken over i-en!

  SvarSlett
 4. Kjempe fin :O)
  Ha en fin ettermiddag!

  SvarSlett
 5. Å, så stilig den var. Tøft med det motivet i fronten. Synes den ser veldig praktisk ut også. :)

  SvarSlett
 6. Utrolig kjekt å bruke voksduk til dette bruk. Så fint du har kombinert motiv med voksduk :-) Kjekkt at den har litt høyde, for hårspray krever sin høyde :-)

  SvarSlett
 7. Herlighet, så gøy å se! :o) Hvorfor har jeg ikke fått med meg dette tidligere, mon tro? Nå legger jeg meg til som følger slik at jeg ikke går glipp av noe her. Flott blogg du har, og King size`en din ble kjempefin! :o)

  SvarSlett