Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

mandag 26. november 2012

Flotte damer !

Har sydd flere toalettmapper med disse flotte damen. De er jo bare så hærlige ;) hadde ikke flere igjen etter forrige messe så da var det bare å finne fram damene fra stoffbunken å sy ivei. Her er det sykepleiere, sydamer og divar i skjønn forening :) Må bare vis alle sammen, vanskelig å plukke ut bare ei å vise fram! Ha en fin mandagskveld :)
 
 


Alle mappene har flere innvendige lommer

7 kommentarer:

 1. Hei!
  En blir i skikelig godstemning når en har en slik flott toalettveske!med rom til det meste en har med på tur,i tilfelle nød!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Kjempefine. Nå fikk jeg en god ide om hva jeg skal bruke "damene" mine til, men det blir ikke før etter jul.
  Ha en fin mandagskveld.

  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Disse damene er flotte, og passer veldig godt på toalettvesker. Og så praktisk det er med flere lommer inni da!

  SvarSlett
 4. Flotte og forseggjorte toalettmapper! :o)

  SvarSlett
 5. Det motivtyget med damer på är så härligt, tycker jag. De fem toalettväskorna som Du sytt är mycket fina. Jag blir glad när jag ser dem.

  Dollandesign

  SvarSlett
 6. Så hærlige de er. Blir i godt humør av slike. Mye fint og inspirerende her hos deg, legger meg til som følger, jeg vil se mere av det du gjør.

  SvarSlett