Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 29. november 2012

Advent-løper og brikke

Her er en advent-løper og en advent-brikke ferdig til helgens messe. Løperen har et lyst stoff med gull-glitter i midten, dessverre kommer ikke glitter frem på bildet, synd for det er så nydelig. Har pyntet her med gull kroklisser. Ser at noen av stoffen blir litt blå på bildet, kontrastene er nok ikke så store i virkeligheten.. Men sånn er det, ikke så lett å få det akkurat som en vil :) Denne måler 33x93 cm.


 
 
Denne brikken har jeg sydd i log cabin, synes det er en flott teknikk :) Har brukt mye rester her, deilig å få brukt opp noe av dem også.. :) Denne er nok også litt mer blå på bildet enn den er i virkeligheten..

 
Da skal jeg en tur på syrommet igjen...  Må bli ferdig med en adventløper til, det er bare lukkekanten som gjenstår :)  så den får dere se i morgen :) 
Ha en fin-fin kveld :)

2 kommentarer:

  1. Fin løper og duk du har sydd. Slike løpere er så anvendelige.
    Ha en fin helg.

    SvarSlett
  2. Hei igjen,og takk for sist og fine kommentarer på bloggen min. Må si at du syr veldig mye fint,kreativiteten blomstrer ser jeg. Lykke til på messe i helga :-)

    SvarSlett