Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 20. november 2012

Juleløper

1. desember er tid for neste julemesse, og da må en vel ha litt juleting kanskje? Denne enkle juleløperen har jeg ikke mønster på, men sydd bare etter hva jeg hadde av stoff.  Synes spesielt det lyse stoffet med julestjernene og det røde med gullbladene er så fint. Viser flere løpere i dagene som kommer :)

Denne ble ganske lang, ca 120 x 35 tenker jeg

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du har sydd. :) Kan tenke meg det er morsomt å være med på julemesse. Jeg har planer om å sy, men det går så treigt. Fikk lyst å sy meg juleløper. Hmm...

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. En mycket vacker jullöpare som Du har sytt, tycker jag. Och det var fina tyger Du sytt den i.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Denne var kjempefin - setter meg i julestemning ;) gleder meg til julemessa som jeg skal få med meg denne helga. Ser fram til å se alt det fine du lager, det inspirerer.

  SvarSlett
 4. Hei;)
  Så herlig og fine julefarger;) Håper det går unna på julemessen på Byneset. Jeg skal være med på julemarker i Malvik samme helga, Messebygget på Midtsand. Gleder meg;) I år har jeg ikke sydd noe i julefarger!! Men har en god del andre ting som ikke er sydd!!
  Så koselig med flere trondheimsbloggere;)

  Ha en super torsdag;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett