Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 18. november 2012

Sminkepunger

Ååååå, jeg blir helt matt, jeg. Når jeg ser på den ene bloggen etter den andre, hvor utrolig mye fint som lages rundt om i alle hobbyhjem. En STOR takk til alle som deler med oss og som gir MASSE inspirasjon til å pusle på hobbyrommet :)
Disse tre sminkepungene har jeg laget av noen biter med semsket stoff, pungene har blitt så store som bitene har vært, sånn ca. Har pynta dem med litt "stash" for å fiffe dem opp litt. Er glad i "stash", jeg.. hihi :) Ha en flott søndags-kveld !!

Har også pyntet med pyntesømmer jeg har på min maskin, det blir litt mere med dem, da :)Huff da, her ble nok lyset litt feil ser jeg, den er ikke grønn altså :) På første bildet er nok fargen mer riktig.

3 kommentarer:

  1. Disse blei kjempefine. Greit å kunne ha pyntesømmer på symaskina og. De skal jo brukes. Ha en fin kveld!

    SvarSlett