Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 18. august 2013

King Sice

Tusen takk for alle hyggelige besøk og kommentarer fra dere bloggvenner. Kjempeinspirerende å få tilbakemelding på det en gjør, takk til dere alle sammen :-)
Har laget disse King Size - toalettveskene etter mønster jeg kjøpte fra Siv for en tid tilbake. Veldig praktisk størrelse når man skal ha med flasker med shampo, hårspray og div andre flakser med litt høyde. Bruker min flittig, får liksom med meg alt i den :-) Og disse damene er jo så skjønne som alltid!

Disse to har jeg på lager og blir nok med meg på neste messe til høsten om de ikke drar fra meg før..Og disse to har allerede fått nye eiere, håper de er like fornøyde og glad i den som jeg er :-)


Og dette er min da, som jeg laget for lenge siden og også vist tidliger og som jeg bruker flittig, den er så real å ha alle sakene i, atte :-)

Størrelsene kan avvike noe fra mønsteret men det er fordi jeg har fått tak i noen rester med voksduk og da kan det være at biten er litt mindre enn mønsteret sier. Men det synes jeg ikke gjør noen ting, de blir som de blir :-)

GOD SØNDAGSKVELD :-)

7 kommentarer:

 1. Detta fräcka paneltyget med damer på passar ju utmärkt till dessa toalettväskor som Du sytt. Det verkar vara en praktisk modell, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Åh ,-så spreke :) likte de veldig godt , !!!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Knallfine!
  Eg har sydd nokre slike eg òg,kjekt mønster, og veldig praktiske vesker :-)

  SvarSlett
 5. Disse var jo bare super fine :-)

  SvarSlett
 6. Flotte poser med fine motiver.
  god helg

  SvarSlett
 7. Takk for god reklame! :o) Moro å se, og moro å lese for meg som har laget mønsteret. Dine toalettvesker ble veldig fine! :o)

  SvarSlett