Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 6. oktober 2013

Med tanke på advent...

Ja advent-tiden er ikke så langt unna, joda, men når en skal forberede seg på messer er det ikke for tidlig å starte forberedelsene. Her har jeg laget 3 adventbrikker, en i log cabin (fikk brukt opp en del rester her) og 2 litt enklere men allikevell veldig søte synes jeg.

Her er jeg i gang i rotet mitt, fikk brukt noe av restene men har nok en del igjen. Artig å boltre seg litt i resten også, ihvertfall når en får noe ut av det, for hos meg blir det til underveis :-)

Og her er det ferdige resultatet! Jeg får ikke lillafargene frem så godt med mobilkameraet, for bildene blir for mye blå.. Mulig det har noe med lyset å gjøre. Synes de er mye finere i virkeligheten. Hadde en liten rød flekk på stoffet i det midterst kvadratet og applikerte 2 hjerter her, og ble veldig godt fornøyd med det resultatet faktisk :-) Stoffet jeg har brukt i ramma er så utfolig fint, har supplert med mere av det hos R-Systen.


De neste to brikkene er noe enklere, men utrolg fine allikevell. Fargene her er også blitt for mye blå, synes de er finere i virkeligheten :-) På den lyse brikken under er stoffet innom rammen i en dyp mørk lillafarge, synd det ikke kommer så godt fram på bildet.


7 kommentarer:

 1. Nyydelige farger og brikker :) her blir ingenting gjort for tiden ,

  (influensaen herjer )

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Her har vi ikke fått influensaen i hus enda, heldigvis. Lenge siden den har vært her, så vi krysser alt vi har :-) God bedring til deg :-)

   Slett
 2. Koselig og bruke lilla stoffer nå som det snart er advent :-)
  Gratulerer du er en av de heldige i min give away. Sender du meg din adresse?

  SvarSlett
 3. Så fine :)
  Hva er slags rute "papir" er det du bruker på første bilde?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Rutepapiret fås kjøpt på quiltebutikker og kan være igjen i produktet når du er ferdig. Så kjekt å sy etter for å få et pent resultat. Kan strykes på så man kan stryke ut sømmene etterhvert. Vet ikke noe annet navn på det enn rutepapri, de skjønner helt sikkert hva du mener. Lykke til :-)

   Slett
 4. Så fine brikker du har sydd! Nå fikk jeg også lyst til å sy log cabin. Ble veldig fint i kombinasjon med de applikerte hjertene. Jeg synes også det er veldig vanskelig å få fram fargene riktig på fotografier. Nå jeg skal ta bilde av noe som er turkis eller grønt, så blir det alltid mer blått på bildene. Sikkert noe med lyset.

  SvarSlett
 5. Fine og koselige brikker du har sydd! Har sett at det er flere som ikke får frem lillafargen på bildene.

  SvarSlett