Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 29. oktober 2013

Løpere

Tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg, og til alle dere andre som er innom bloggen og kikker, det er veldig inspirerende :-)  I helgen var jeg sammen med ca 20 flotte damer som var samlet til juleverksted, 2 dager til ende hvor vi hadde flere forskjellige modeller vi kunne velge mellom å lage. Kjempekoselig sammenkomst med likesinnede :-) Bilder ligger på bloggen til Quiltetuppene som du finner i blogglisten min, ta en titt innom å se hva vi laget der :-) Her viser jeg noen enkle løpere som skal bli med på messe 9. og 10. november. Så var det disse lillafargene da, de får jeg altså ikke frem... "sukk". De tre første løperene skal være lilla og den siste er blå.. Synes forstatt de er mye finere i virkeligheten :-) Men velger allikevell å vise dem frem til dere :-)


Her har jeg sydd inn en lys tittekant som får frem de lilla(...) stoffene bedre.

Kroklisser og pyntesømmer pryder denne

Her har jeg sydd pyntesømmer med gulltråd, kommer ikke så godt frem på bildet da ..

Ja, denne skal være blå :-) men det lyse stoffet er for lyst på bildet, i virkeligheten er det mer gull/beige i det.Hmmm, må visst prøve meg frem med ulike fotograf-metoder for å se om ikke fargene kan bli litt mer som de skal. Hvis noen der ute har noen gode råd vil jeg sette stoooor pris på om dere tipser meg :-) I morgen har jeg en fridag og skal benytte litt tid på syrommet mitt, gleder meg allerede :-)


1 kommentar:

  1. Det är fyra härliga löpare som Du visar oss.
    Tänk, att man kan sy i så många olika "varianter"!

    Dollandesign

    SvarSlett