Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 3. november 2013

Juleløpere

Noen nye løpere er ferdige til neste helgs kunst- og håndtverksmesse på Rye, Byneset. Ei festremse, 2 brikker og 2 løpere i litt forskjellige størrelser. Har litt igjen før jeg er fornøyd med utvalget mitt, men det blir no det det blir til slutt :-) Gleder meg ihvertfall masse !

Her er festremsa, den er ca 20x90 cm og kan godt ligge som pynt på en hvit duk. Det lyse stoffet er i beige og gull, det ble litt lyst på bildet.

Denne løperen er ca 30x70 cm, en liten litt lysere juleløper. En liten tittekant mellom de lyse stoffene ble en fin kontrast. Er nok litt mere beige i fargene i virkeligheten. 


To julebrikker i ca 40x40 cm størrelse, kan også være fine som dekor på en hvit duk.

Denne løperen har målene ca 30x110cm,  synes det røde stoffet med gullmønsteret er veldig fint. Her har jeg laget en pyntesøm med røde stjerner som kontrast mellom de lyse stoffene.

8 kommentarer:

 1. Hei!Flotte og eg begynner å komme litt i julestemning!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Det är vackra jultyger som Du har sytt i, tycker jag.
  Precis som Du skriver är det snyggt med en "färgglad festremsa" på en vit duk.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. De var virkelig fine alle sammen :) jeg har og laget forskj. til jul , tida går fort den !

  SvarSlett
 4. Så fine juleløpere! Liker at du har brukt så store biter av de flotte stoffene! Mye lekkert å se på nedover bloggrullen din også! Jeg har lagt meg til som følger :)

  SvarSlett
 5. Så fine løpere:) Jeg var ikke i sørlig julemodus for å sy , men her har det kommet snø og noen blogger har julesaker så er nok begynnende modus på meg også...

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har laget Linda :) Inspirerende -kommer i julestemning

  SvarSlett