Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

lørdag 14. desember 2013

Sekk til en liten en !

I forrige innlegg etterlyste jeg er stoff jeg fikk litt for lite til i et prosjekt jeg holder på med nå og som jeg skal prøve å bli ferdig med i løpet av helgen. Det er ei dame som har bestilt dette og ønsker å gi henne det før jul! Jeg har gjort en liten vri i forhold til utgangspunktet og tror og håper det blir bra. Legger ut når jeg er ferdig om litt :-)
Men denne sekken har jeg sydd for litt siden, den kan være fin til en liten gutt som skal ha med seg litt til overnatting, til svømmehallen, eller til gymtimen på skolen. Ja, rett og slett til litt av hvert. Synes stoffet er så søtt med disse barna på, har kjøpt dette på Stoff og Stil i Trondheim for en tid tilbake. I stedet for løpegang for å tre båndet i festet jeg heller maljer til dette og satte en stopper i enden av båndet. Ok løsning synes jeg.

Ha ei fin-fin 3. advent-helg :-)


3 kommentarer:

 1. Kjempetøff sekk , den ble extra guttete med de maljene istedet for løpegang syns nå jag da :) ha en fin adventshelg du og :)

  SvarSlett
 2. Den var veldig fin :)
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Likte denne sekken. Stoffet passet jo så perfekt til en liten gutt. Apropos stoff; Håper det ordnet seg med julestoffet du etterlyste?! Jeg har dessverre ikke ikke dette i lageret mitt.
  Berit

  SvarSlett