Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 5. desember 2013

Etterlysning !!!!

Først må jeg takke for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen hos meg og alle dere som er innom å ser hva jeg driver med. Det er utrolig hyggelig og inspirerer til videre hobbyaktivitet :-) Så tusen, tusen takk :-)

Så kommer et aldri så lite "sukk".... Jeg har startet på et bestillingsprosjekt og kommer til at jeg har for lite av et stoff jeg har kjøpt for lenge siden... K JEDELIG!!!!!! Derfor henvender jeg meg til dere der ute om det tilfeldigvis kan være noen som har en bit av dette stoffet. Det er et julestoff med røde blomster og grønne blader med gull som snirkler seg rundt blomstene. Skulle noen ha en bit på ca 5x7 inch jeg kan kjøpe har jeg blitt SÅÅÅÅ glad :-) Legg en kommentar på bloggen eller send mail til lind-jac@online.no.1 kommentar: