Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

lørdag 28. desember 2013

Stor toalettveske

God jul til alle bloggere og dere som er innom bloggen min på en titt :-)  I dag har vi hatt årets julelunsj her hos oss hvor vi samles hele familien til en felles samling. Og det er så koselig!! Litt amputert i år da vi måtte flytte dagen fra 3. til 4. juledag pga en uforutsett hending vi måtte være med på i går. Men det ble veldig koselig allikevel, 15 stk ble vi totalt og det var vel 15 stk som manglet..... Ja, enn det! Totalt har vi kommet opp i 30 stk med stort og smått... Phu, bra vi har stort hus ja :-) Men så utrolig artig synes jeg for det er så sjelden vi er samlet alle sammen. Det er mine foreldere og søsken med familier som møtes. Da er det et helt år til neste gang, men da er det en av mine kjære brødre som skal være husvert :-) Gleder meg allerede!!
Før jul hadde jeg en bestilling på ei King Sice toalettveske med hestemotiv, jeg sydde denne og den hyggelige damen ble veldig glad for den. Hun skulle gi den i gave til ei ung dame som da selvfølgelig er litt hestegal :-) Så da håper jeg at hun også ble fornøyd med utgaven av toalettveska!

 Hestemotivet fikk jeg tilsendt fra kunden og det var et fint bilde synes jeg. Kopierte det over på slike ark for stryking over på tekstiler. Etter flere forsøk ble jeg fornøyd til slutt, sydde rundt motivet i tillegg så det skal sitte godt. Jenta som skulle få den var glad i lilla og da ble det lilla lukkekant og 2 lilla hjerter på baksiden, samt lilla stikninger rundt hjertet i snora og lilla fòr :-) Kan det bli bedre da tro ...!! :-)  Hmmm, så er det denne lillafargen jeg sliter med da, blå blir den på bildene... sukk !

9 kommentarer:

 1. Så fin :)
  Klart denne faller i smak hos en hestegal en...!

  SvarSlett
 2. Kjempefin, kommer helt sikkert til å falle i smak:)

  SvarSlett
 3. Väskan Du sytt ser så fin och välgjord ut, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Disse var kjempefine! Flott presang å få! Tusen takk for kommentar på bloggen min. Det setter jeg stor pris på. Nå starter snart ett nytt år. Da skal vi minnes de som vi savner og sette stor pris på dem vi har. Ønsker deg ett riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Kjempefin :) kan tenke meg at den gjorde lykke hos en som liker hester .......

  SvarSlett
 6. Kjempefine toalett vesker :)

  SvarSlett
 7. Flotte ting du lager, og koselig blogg! :)
  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 8. Flotte ting du lager, og koselig blogg! :)
  Hilsen Lisa

  SvarSlett
 9. Moro å se at mønsteret mitt blir brukt! Denne ble kjempefin! :o)

  SvarSlett