Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 23. februar 2014

Nye kort

Oi, oi, oi..... Nå er det lenge siden mitt forrige blogg-innlegg og det er ikke bra :-( Etter jul har ikke gløden vært til stede, ble nok litt mye før jul kanskje.. men nå føler jeg at gleden og inspirasjonen og hyggen med hobbyen har kommet tilbake. Ikke minst etter forrige møte med Quiltetuppene da vi hadde felles sying av twister, kjempegøy :-) Skal vise dere det når det blir ferdig :-) Har vel ikke vært helt tørke den siste tiden heller, men det har gått litt seint, har laget noen nye kort etter ønske fra en kunde, og her viser jeg noen av dem :

Tvillingkort har vært ettespurt, og så klart, greit med ett kort istedet for å må kjøpe to !! Og da må en jo tenke på både 2 jenter, 2 gutter og en av hver :-) Koser meg skikkelig når jeg lager kort om enn det går litt treigt av og til.. Roter noe aldelses forferdelig da, når jeg holder på med kortlaging..Har laget noen for de som blir født alene også, eller døpes alene. Korten kan brukes både til nyfødt og dåp synes jeg. 

5 kommentarer:

 1. Hei!Flotte kort.Bra å lage flere i slengen,alltid bruk for et kort,og så kjekt som det er.Både å få og lage!Ha en fin uke Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Så mange fine kort!
  Ja, jeg håper akvarellpapriene dukker opp snart :)
  Sånn blir det når man rydder og omorganiserer..finner ikke igjen ting.... :O)

  Ha en fin uke du også!

  SvarSlett
 3. Såå flotte kort du har laget ! ------ har sendt deg e-post , du vann jo :) så du må sende meg adressen din :)

  SvarSlett
 4. Hei;) Så koselige kort du lager;) Superkoselig å gi og å få sånne kort.
  Twister er jo en flott teknikk som er ganke enkel om en ikke begynner å surre feil. Ligger et innlegg på bloggen min med en mai-løper i Twister.
  Takk for kommentaren på bloggen, lue nr 11 er ikke ferig men den er påbegynt. Den skal jeg jammen ha selv;) ;)
  Så fint med snøen på fjellet selv om det er lite;)
  Ønsker deg fin uke;)
  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett