Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 25. februar 2014

Twister

Tusen takk til dere som besøker bloggen min og til dere som kommenterer, utrolig artig å få så fine tilbakemeldinger fra dere :-) Inspirerer masse :-)
På siste quiltemøte med Quiltetuppene hadde vi felles sying med bruk av twister-linjal. Ikke alle hadde prøvd dette tidligere og vi som var "nybegynnere" i denne teknikken, gledet oss veldig til dette. Det viste seg å vare en enkel og artig metode å sy lappeteknikk på. Jeg har jo en sånn snill mann vettu, han skulle kjøpe linjalen til meg i mors-gave men den var ikke å oppdrive her i byen, så nå venter jeg bare på telefon om at den er kommet i butikken. Er så heldig å få låne min kjære mor sin mens jeg venter, for har allerede startet på en ny.... Den skal jeg vise senere, sort og hvit blir den :-)

Her er mitt resultat fra første møte med twister'n, den midterste linjalen ble brukt her og brikken måler ca 50 x 50 cm. Jeg lurer på om det må bli en løper også i samme stoffene...


3 kommentarer:

 1. Kjempefin duk i tøffe stoff! Herlig med brunt og turkis! Denne linjalen må jeg også prøve :)

  SvarSlett
 2. Ja, visst blir det ett häftigt mönster med hjälp av Twisterlinjalen.
  Att "blanda" brunt och turkost så som Du gjort är mycket fint, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Den ble kjempefin Linda - skikkelig sprek :) gleder meg til å se neste.. skjønner du også ble bitt av "basillen" artig !

  SvarSlett