Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

onsdag 10. desember 2014

Ufo nr. 1 ferdig !

    

I syklubben min hadde vi ufo-prosjekter som oppgave til juleavslutningen. Tidligere i høst meldte vi opp hvilke ufoer vi ville melde på og de skulle være ferdige til avslutningen. Her er min første ufo som ble ferdig for noen uker siden. Det er ei Ipad-mappe, og den var ferdig så langt som til å skjære stoffene og "thats it". Hadde ligget ei stund så det var greit å få gjort den ferdig. Har brukt semsket skinn utenpå og flees inni, mykt og godt ble det. Lukket med borelås. Mønsteret er fra MyQuilt men husker ikke i farten hvilket nr. Har sydd på en hanke som ikke står i mønsteret, er litt grei å hanskes med da synes jeg :-)


Flere ufoer følger!
Håper å få vist dem også snart, har vært stille på bloggen den siste tiden men det har vært litt aktivitet på syfronten allikevell :-)
Kanskje blir det flere allerede i dag, er hjemme med vond rygg så det kan bli litt blogging da !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar