Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 1. mars 2015

Babynest

I går ble jeg ferdig med denne babynesten etter bestilling fra en dame som skal ha den i gave til ei lita jente som skal komme til verden om ikke lenge :-) Ønsket var et stoff med ugler på og valget ble dette. Stoffer, bånd, vatt og snor er alt fra Stoff og Stil. Selv ble jeg veldig godt fornøyd med resultatet og tror også giveren ble fornøyd.Laget ei sløyfe av to bånd, et beige og et rosa som jeg plasserte oppe på siden,
synes det pynta fint opp. Festa med sikkerhetsnål så den kan tas av.

4 kommentarer:

 1. Å, det var et nydelig babynest, Linda! Fint stiff og koselig med sløyfen :)

  SvarSlett
 2. Så lekkert da!Nydelige farger og fint med uglene. Og babyene elsker disse. De er lune og virkelig gode for de små. Kjøpte fra en blogg til to av mine nieser sine barn og det ble godt mottatt men store anbefalinger fra mammaene!

  SvarSlett
 3. Åhh , så fint det var , flott farge og så koselig med de uglene på :)
  Ha en fin uke !

  SvarSlett
 4. Den ble kjempefin Linda, flotte stoffer sammen :)

  SvarSlett