Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 12. mars 2015

..og så noen kort til... !

Har vært hjemme fra jobb denne uka etter 2 uker med influensa med påfølgende lungebetennelse så da blir det mer tid i sofaen og dermed mer tid til å blogge litt :-) Ikke så galt at det ikke er godt for noe :-) Derfor viser jeg noen flere kort jeg har laget de siste dagene etter at energien har kommet tilbake og sofaen må få kvile seg litt... Må opp av sofaen innimellom så kroppen får begynne å virke så smått :-) Og kortene blir liksom bare til av seg selv, nesten da....,  så har jeg noe å fordrive tiden med og det er godt :-)

Disse papir-rosettene kjøpte jeg på Stockholmsmessan og har hatt så lyst å lage noen kort med disse, hadde egentlig avsluttet kort-produksjonen for denne gang, men klarte det bare ikke før disse var laget...  Noe nytt materiale fra Stockholm samt noe fra beholdningen jeg har fra før, ble benyttet til disse kortene


2 kommentarer:

  1. De var nydelige , alle på sin måte :) ikke kjekt å være syk nei så
    God bedring :) og ha ei god helg !

    SvarSlett
  2. "Ikke så galt at det er godt for noe" når du nå endelig er på bedringens vei - du har tatt deg tid til å laget noen flotte vårlige kort. de ble kjempefine Linda- jeg blir inspirert :)

    SvarSlett