Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

søndag 25. oktober 2015

Babynest

Nå er det lenge siden jeg har vært aktiv på bloggen min men jeg har innimellom vært å sett på hva dere der ute har syslet med, og det er så mye fint å se. Det inspirerer meg masse og nå tenker jeg å få vist hva jeg har syslet med den siste tiden.
Dette babynestet ble jeg ferdig med nå i kveld, med disneymotiver og blonde rundt kanten. Hovedstoffet er i pastellfarger, lys-lys grått med stjerner og søte små disneyfirgurer og bakstoffet er i grått med runde prikker. Kjøpt på Stoff og Stil.


3 kommentarer:

  1. Så fint babynest du har lagd. Og fint å lese blogg igjen.har jo vært datafri lenge så nå sitter jeg og leser bakover og suger til meg alt det fine alle har lagd.:)

    SvarSlett
  2. Så fint og søtt :) likte veldig godt
    fargekombinasjonen du har valgt her !

    SvarSlett