Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 27. oktober 2015

3 vesker ferdige

De to bakerste veskene har jeg sydd etter mønster jeg kjøpte hos Quiltbiten på Stockholmsmessan i vår og det heter Fjärilsväskan. Stoffene er også fra den messen og jeg er glad i brun-toner så det blir lett å komme hjem med stoffer i de fargene :-) Vatten kjøpte jeg også på messan og det er litt stivt sånn at vesken blir stødig og fin. Hankene er tredd gjennom ringene først og sydd sammen etterpå slik at det ble ei sammenhengende hank. Inni er det to glidelåslommer.
Den fremste vesken er etter mønster fra MyQuilt og det heter Lilly. I den har jeg brukt imitert skinn og de utvendige lommene er i et stoff som jeg er litt usikker på hva er. Men det er litt flossete samtidig som det er litt glatt og glinsende. Hankene har jeg laget selv av myk immitert skinn med ei litt stødig snor inni. 2 utvendige lommer og 2 innvendige.6 kommentarer:

 1. Å herlighet så lekre :)))
  flotte fasonger og fargevalg !

  SvarSlett
 2. Det var tre fina väskor Du visar oss.
  Har också köpt mönstret till fjärilsväskan, men ännu inte sytt den.
  Men blir "sugen" på att göra det nu när jag ser de två Du sytt.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg har ikke fulgt mønsteret helt men gjort min egen vri på siden og baksiden av vesken. Og så kan du jo få så mange varianter etter hvilke stoffer du velger. Det var ei artig veske å si, så gled deg :-)

   Slett
  2. Disse var virkelig flotte!!!
   De passer fint nå utover høsten :)

   Slett
 3. Fine vesker ja, de to bak ligner mye på de plastveskene jeg lager :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige tilbakemeldinger på innleggene mine :-) Ja den ligner litt, fine disse veskene!

   Slett