Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

fredag 30. oktober 2015

Stjerner til jul

Her har jeg laget 2 blokker med stjerner og sydd sammen til en liten juleløper. Utgangpunktet tok jeg fra et mønster i MyQuilt som heter Soloppgang. Det er et teppe med mange blokker i mange forskjellige varianter, og stjernene her er en av blokk-typen dette teppet består av. Jeg synes disse stjernene er så fine, og de passer godt i en løper. Denne løperen ble uten ramme og kun lukkekant, og synes egentlig det ble veldig fint. Liten og nett ble den, måler ca 30x60 cm.


4 kommentarer:

  1. Denne var fin! Og veskene i ditt forrige innlegg likte jeg kjempegodt! Selv har jeg kommet helt i bakleksa med sying, men jeg håper sylysta kommer tilbake snart. Takk for titten! :o)

    SvarSlett
  2. Denne var også veldig fin :-)

    SvarSlett
  3. Denne var også veldig fin :-)

    SvarSlett