Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

fredag 25. mars 2016

Min påskesyssel = kort

Sytørken har hengt ved meg siden jul, men har så smått begynt litt med igjen nå. Så langt i påsken har vi vært på hyttetur og da måtte jeg ha med meg litt "syssel" og det ble en liten koffert og en gammel beuty-bag med utstyr for kort-laging. Snart er konfirmasjonstiden over oss igjen og det vil da bli spørsmål etter konfirmasjonskort, så det var målet i påsken. Litt skigåing har det blitt men ikke så mye da det i lavlandet her har forsvunnet mye snø de siste par ukene. Flere kort kommer senere, må bare lage dem først :-)  Fortsatt God Påske !5 kommentarer:

 1. Koselige konfirmasjonskort du har laget :-)

  SvarSlett
 2. Å, så koselig det er med hjemmelagde konfirmasjonskort!!! Jammen har du rukket mye i påsken :)

  SvarSlett
 3. Så flotte kort! Nærmer seg fort konfirmasjonstida nå :)

  SvarSlett
 4. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  SvarSlett