Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

fredag 22. april 2016

Flere konfirmasjonskort

Nå har jeg laget noen flere konfirmasjonskort, og disse litt mer "jentete". Da har jeg utvalg til både gutter og jenter. Kortene skal være med på ei messe i helga så da håper jeg det kan være interesse for dem. Konfirmasjonstiden er jo over oss nå om ikke mange ukene så er det noen som har behov er det bare å ta kontakt. Leveres i celofanpose med konvolutt.

Er glad i sommerfugler jeg da, det synes kanskje... :-)

   
 Disse glemte jeg å ta bilde av før jeg pakket dem, så her ligger de i celofanpose med konvolutt bak.

4 kommentarer:

 1. Så fine kort du lager. Ja tiden før konfirmasjon er travel og nå som mine tre er ferdig nyter jeg å være gjest når vi blir bedt :)

  SvarSlett
 2. I love the blog post, and you helped me make such a fun card with it!
  หนังใหม่

  SvarSlett
 3. افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالقطيف

  ______________________________________________________________________________________________________________________


  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف خزانات بالقطيف
  شركة شفط بيارات بالقطيف

  SvarSlett