Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

torsdag 22. november 2012

Ny juleløper

I denne løperen fikk jeg brukt opp noen strimler og rester, men det røde julestoffet er nytt av året. Men litt kroklisse til pynt synes jeg det ble en ok løper. Den er ikke så lang, ca 80 cm og ca 35 bred. Klar til julemesse :)
Ha en fin torsdags-kveld :)
 
 

5 kommentarer:

 1. Kjempefin juleløper. Kjennere jeg begynner å få litt julestemning nå. :)

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Smart måte å bruke alle stoffremsene vi sparer på hele tiden,sammen med nye stoffer av året!Flott var den!Lykke til med julemessen,håpe på flott salg!Kjenner det er stress å melde seg på julemesser,det er så mye nytt eg har lyst til å lage,men tiden går i fra meg.Neste år,men da har eg glemt det og noe nytt dukker opp!Det verste av hele messen er når eg skal stille ut,får det ikke til,da blir eg svett!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Lekkert med gyllent stoff til rødt. Lykke til på messe :-)
  Ha en strålende fredag.

  SvarSlett
 4. Denne blir fin til jul :O)
  Lykke til på messe!

  SvarSlett
 5. En jättevacker jullöpare som Du har sytt, tycker jag. Att Du sytt den av resttyger gör den inte sämre på något vis. Det var fint med bandet Du satt på vid det röda tyget.

  Dollandesign

  SvarSlett