Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 19. november 2013

Selskapsvesker

Her har jeg laget 2 selskapsvesker etter mønster fra MyQuilt 4/2012, Amanda heter den. Liker denne modellen veldig godt, den er litt spesiell og størrelsen er sånn passe stor så en får med seg mobilen, ei lita lommebok og litt sminke som vi damene trenger når vi skal på fest eller i selskap. Har brukt skai ol kombinert med stoff som jeg synes gir en fin effekt, og beltet rundt veska er det som gjør hele veska synes jeg. Fronten på den kan en pynte med et fint stoff en har, en spesiell quilt en har eller noe annet som passer fint.

På denne veska har jeg brukt et lyst brokadestoff som "pynt" og den imiterte skaien gir veska en fin glans. Har laget ei lita hanke på veske men den kan godt være uten også.

Glidelås i toppen da beltet henger løst over veska. Lukkekanten rundt beltet synes jeg gir en fin kontrast også.

På denne har jeg også brukt et brokadestoff, dette i lilla. Synes denne ble veldig fin. Her brukte jeg matt skai-lignende stoff og ble fornøyd med resultatet.Sånn ser baksiden ut. Beltet festes i fronten og går rundt veske og over på fremsiden igjen. Smart løsning.

5 kommentarer:

 1. Det är två jättefina sällskapsväskor som Du sytt.
  Modellen var så tuff, tycker jag. Och Du har valt stiliga tyg som passar så bra!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Kjempefine ! og så aktuelle i disse julebordstider ,fin kontrast med det flotte stoffet på :)

  SvarSlett
 3. Så fine vesker du har sydd :-) Og baksteklede var fint også, har sikret meg mønster på det, så det står på må-gjøre- lista... Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 4. Stilige vesker! Veldig fine kontraster med de forskjellige stoffene du bruker sammen med skai.

  SvarSlett